TypischDoodles gastbaasjes

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van een gezond Australian Labradoodles ras. Daarom zoeken wij af en toe een gastgezin voor de pups.

Weet waar je aan begint
Het lijkt natuurlijk prachtig! Een dure pup zonder betaling en zonder wachtlijsten mee naar huis krijgen. Maar realiseer je wel dat je je allerliefste maatje af en toe een tijdje moet missen. Tot jullie hondje acht jaar is, zal hij/zij beschikbaar moeten zijn voor TypischDoodles. We zullen regelmatig contact met elkaar hebben en de vakanties zullen afgestemd moeten worden. Wij willen wel graag dat jullie hondje het fijn vindt bij ons en bij Doedel en Spetter, dus regelmatig een logeerpartijtje vinden we leuk!

Even alles op een rijtje

  • De pup wordt zonder aanschafkosten bij jullie geplaatst.
  • De pup blijft eigendom van TypischDoodles tot de hond 8 jaar is.
  • Alle gebruikelijke kosten zoals de jaarlijkse enting, voeding, ontworming, anti vlo/teek behandeling, puppycursus enz. zijn voor het gastgezin.
  • Alle kosten met betrekking tot het fokprogramma zijn voor TypischDoodles.
  • Jullie wonen in de buurt van Kraggenburg.
  • Jullie hebben jullie hondje veel te bieden en laten hem/haar niet te lang alleen.
  • We moeten een goede ‘klik’ hebben.

Een meisie of een jochie?

Typisch meisies
Een teefje zal kort na haar 1ste verjaardag een aantal keuringen gaan krijgen. Als ze goedgekeurd wordt, mag ze vanaf 16 maanden een paar nestjes (maximaal vier) gaan krijgen bij ons thuis. Ze komt dan een paar dagen voor de bevalling bij ons en dan zal ze bij ons blijven tot de pups uitvliegen na 8 weken. Uiteraard mogen jullie regelmatig komen kijken naar de pups en jullie maatje in deze periode.

Typisch jochies
Bij een reutje heb je iets minder verplichtingen. Ook een reutje zal kort na zijn 1ste verjaardag gekeurd worden en als hij wordt goedgekeurd mag hij af en toe een date hebben. Op het moment dat de date er aan zit te komen, zullen we regelmatig contact met elkaar hebben. We komen hem dan voor een dekking ophalen en weer terugbrengen. Jullie missen jullie maatje dan hooguit een dagdeel.

Ik wil me aanmelden als gastgezin!