De TypischDoodles familie

Voordat je producten in de webshop van Typisch4Doodles bestelt, is het misschien handig om wat meer te weten te komen over ONS. Wie is ONS en wat drijft ONS om een webshop op te tuigen voor de bezitter van de Labradoodle.

Mijn naam is Doedel, ik ben een standaard Labradoodle met een geweldige witte wolvacht. Ik ben mede-oprichter van TypischDoodles, een kleine fokkerij van Australian Labradoodles die ontstaan is uit liefde voor ons ras. Ik ben door mijn baasjes gevraagd om jullie te helpen door wat meer te vertellen over wat je nodig hebt voor je Labradoodle pup.

Vrouwtje Agnes is mijn allerliefste vriendin en zij heeft deze webshop, samen met dochter Tessa, voor mij gebouwd. Baasje Klaas heeft mij geholpen met de creatieve teksten.

Mijn doel is om iedere kersverse Labradoodle pupkoper te helpen met de uitzet voor zijn of haar pup. Je vindt in deze webshop alle MustHaves voor jouw pup en ik zal zoveel mogelijk uitleggen waarom en waarvoor je de producten nodig hebt.

Als je meer wilt weten over ONS, dan kan ik je aanraden om de website van TypischDoodles te bezoeken.

Over webshop Typisch4Doodles Australian
De TypischDoodles familie
Over webshop Typisch4Doodles Australian
Tessa, Spetter, Doedel en Agnes