Doodle Food

Als je door de bomen het bos niet meer ziet met al die verschillende soorten voer, dan ben je hier voor het voer van je Doodle vriendje aan het juiste adres. Mijn baasjes hebben gekozen voor Doodle Food, dit voer is specifiek gericht op Doodles om onze gezondheid te ondersteunen.

Zinnige eters

Er wordt wel gezegd dat Doodles zinnige eters zijn…. Hmm dat klopt bij ons in de TypischDoodles familie wel een beetje. Al moet ik zeggen dat mijn huisgenootje Spetter alles weg kauwt zodra ik in de buurt kom.

Ikzelf ben iets kieskeuriger en hou van afwisseling. Als basis krijg ik de brokken, maar hier krijg ik vaak zalmolie, schapenvet of schapenvetblokjes doorheen. Geen probleem toch? Is ook nog eens goed voor mijn huid en vacht.

Ook wordt het vaak afgewisseld met blokjes houdbaar versvlees. Dit krijg ik dan ook door mijn brokken en deze blokjes nemen mijn baasjes ook nog wel eens mee tijdens een wandeling. Als ze dan mijn naam roepen of als ze fluiten keer ik mij supersnel om en ren naar ze toe. Tof spelletje, voor dat versvlees doe ik alles!

Kauwen

Kauwen is super belangrijk voor ons. Als puppy verkennen wij de wereld door middel van onze bek, maar het werkt ook stress verlagend, helpt tegen verveling en is ook nog eens goed voor ons gebit.

Je moet het wel langzaam opbouwen, bijvoorbeeld eerst de eendennekken en de lamspens. Hertengewei is ook top, hier kunnen we heel lang mee doen. Zelf ben ik dol op hertenkophuid en runderoren.

Terug naar Doodle Food
Doodles zinnige eters DoodleFood