Ik wil iets retourneren, hoe doe ik dit?

We verzoeken je eerst om het onderstaande retourbeleid door te lezen. Wanneer je hieraan voldoet kun je een mail sturen naar: info@typisch4doodles.nl. Dan wordt het vervolgens zo spoedig mogelijk afgehandeld.

Algemeen retourbeleid

Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug gestort. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ook worden hierbij geen producten retour genomen waarin honden haren zichtbaar zijn. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@typisch4doodles.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product aan bovenstaande retourvoorwaarden voldoet.

Uitzondering houdbare producten

Sommige producten die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Modelformulier voor herroeping

Onderstaande gegevens kun je invullen als je de overeenkomst wilt herroepen.

Aan:

Typisch4Doodles, Voorstraat 60, 8317 AH Kraggenburg, info@typisch4doodles.nl, 0527-252036

Wij delen u hierbij mede dat wij onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroepen:

  • omschrijving product (zie bevestiging bestelling)
  • datum bestelling
  • bestelnummer
  • datum ontvangst
  • datum herroeping

Vermeld verder de volgende gegevens:

  • naam klant
  • adres klant
  • IBAN klant